jirapa HINSUI
Publications
1. Phermthong, P., W. Worawattanamateekul and J. Hinsui. 2021. Effect of ozone treatments on Nile tilapia mince (Oreochromis niloticus) off-odor. Rajamangala University of Technology Srivijaya Research Journal 13(1): 85-94. (ฐานข้อมูล TCI กลุ่มที่ 1)

2. Tohmadlae, P., W. Worawattanamateekul and J. Hinsui. 2020. Characterization of acidic tuna protease and its application for extraction of tilapia collagen hydrolysate. Chiang Mai University Journal of Natural Sciences 19(2): 206-221. (ฐานข้อมูล Scopus)

3. Tohmadlae, P., W. Worawattanamateekul and J. Hinsui. 2019. Tilapia gelatin: elimination of fishy odor. Rajamangala University of Technology Srivijaya Research Journal 11(3): 402-411. (ฐานข้อมูล TCI กลุ่มที่ 1)

4. Hinsui, J., N. Mahachoo, T. Luangthong, S. Thikakun, N. Detkamhaeng and S. Maseang. 2017. Removing fish scale by using tuna protease. pp. 1-2. In Symposium Proceeding of the JSFS 85th Anniversary-Commemorative International Symposium "Fisheries Science for Future Generations". 22-24 September 2017. Tokyo, Japan.

5. Tohmadlae, P. and J. Hinsui. 2017. The removal of fishy odor from tilapia skin using for gelatin extraction. pp. 1-2. In Symposium Proceeding of the JSFS 85th Anniversary-Commemorative International Symposium "Fisheries Science for Future Generations". 22-24 September 2017. Tokyo, Japan.
บทความทางวิชาการ
1. พรชัย เอียดเอื้อ, ณัฐพล สว่างโรจน์, วิทวัส จำปา และจีรภา หินซุย. 2560. สารต้านออกซิเดชันที่พบในผลิตภัณฑ์ประมงหมักดองของไทย. ใน เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 55 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (สาขาประมง), กรุงเทพฯ.